برگزاری مسایقه ی آشپزی در دانشگاه دیلمان

 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا

بر اساس نظر کمیته داوری  که با حضور معاون محترم دانشجویی دانشگاه برگزار شد ، نفرات برتر  مسابقه تهیه سالاد الویه که در تاریخ  12/2/92   به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (سلام اله علیها) و فرزند میمنت اثر و کبیرش حضرت امام خمینی(رحمت اله علیه ) برگزار گردید بدین ترتیب اعلام میشود:

جایزه بهترین طعم و مزه :    گل مریم ( خانم بتول چهره پرداز)

جایزه برترین خلاقیت :گروه بستنی قیفی ( خانم ها روجا ملک مدنی و شیدا طاهر پور)

جایزه بهترین تزئین : باب اسفنجی ( خانم ناهید نجفی)

جایزه اخلاق برتر : گل فلفل دلمه ( خانم زهرا باقرپور)

جایزه که مبلغ نقدی به میزان 400,000 ریال برای هریک از برندگان فوق می باشد و  در مراسم شب شعر که در روز  پنجشنبه مورخ  19/2/92 در ساعت 18 عصر در لابی ساختمان شماره 1 برگزار می شود ، اهدا می گردد.

کمیته داوری مسابقه

 

باشگاه دانشجویی نواندیشان دیلمان لاهیجان (بدن دل)

 

 

 

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->

تاريخ : 12 / 2برچسب:, | 11:44 | نویسنده : امور دانش آموختگان |