السلام علیک یا فاطمه الزهرا
بر اساس نظر کمیته داوری که با حضور معاون محترم دانشجویی دانشگاه برگزار شد ، نفرات برتر مسابقه تهیه سالاد الویه که در تاریخ 12/2/92 به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (سلام اله علیها) و فرزند میمنت اثر و کبیرش حضرت امام خمینی(رحمت اله علیه ) برگزار گردید بدین ترتیب اعلام میشود:
جایزه بهترین طعم و مزه : گل مریم ( خانم بتول چهره پرداز)
جایزه برترین خلاقیت :گروه بستنی قیفی ( خانم ها روجا ملک مدنی و شیدا طاهر پور)
جایزه بهترین تزئین : باب اسفنجی ( خانم ناهید نجفی)
جایزه اخلاق برتر : گل فلفل دلمه ( خانم زهرا باقرپور)
جایزه که مبلغ نقدی به میزان 400,000 ریال برای هریک از برندگان فوق می باشد و در مراسم شب شعر که در روز پنجشنبه مورخ 19/2/92 در ساعت 18 عصر در لابی ساختمان شماره 1 برگزار می شود ، اهدا می گردد.
کمیته داوری مسابقه
باشگاه دانشجویی نواندیشان دیلمان لاهیجان (بدن دل)
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط:
برچسبها: